Tabulex

Tabulex i Hesselgården - nyt Børne- og ForældreIntra

Info om Tabulex ForældreIntra:

I Hesselgården benyttes Tabulex. Tabulex er et online registrerings- og kommunikationsværktøj til daginstitutioner og forældre.

I skal selv både ”klikke” jeres børn ind om morgenen og ud om eftermiddagen og I noterer hvem der henter jeres barn, hvis det afhentes af Bedsteforældre, barnepige eller andre. Det er naturligvis vigtigt, at I husker dette, men Hesselgården vil også være behjælpelige, således alle får en god oplevelse med Tabulex.

I Hesselgården er der installeret touchskærme i hvert hus og de fleste personaler har iPads, så de kan være behjælpelige.  I kan som forældre benytte Tabulex hjemmeside, for på denne måde, at optimere udbyttet af Tabulex, både med hensyn til billeder, beskeder og andre informationer.

I skal selv udfylde elektroniske stamkort og vedligeholde dette, da vi altid skal kunne kontakte Jer.

Første gang I skal logge ind på Tabulex, skal I benytte Jeres NEMID og derefter lave Jeres eget login.

Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte personalet, vi vil meget gerne hjælpe.

Vær opmærksom på at udfylde tilladelser og har I fælles forældremyndighed har I begge tilladelse til at se informationer vedrørende jeres barn. Her er det Familieretshusets retningslinjer der er afgørende.

I skal selv indberette ferie og fridage, ligesom I kan melde Jeres barn fraværende ved sygdom. I er velkommen til selv at sætte et portræt foto af Jeres barn i stamkortet, hvilket også er det billede I møder på info-tavlen i Hesselgården.

I menu ”kontaktpersoner”, kan I oprette andre personer end Jer selv, som vi kan kontakte ved sygdom eller som gerne må afhente Jeres barn.

Fordelene ved Tabulex er, at der vil være overblik over informationer og forældre og personale slipper for papir, kalendere, post-it beskeder og diverse afkrydsningslister.

Ved dit første login:

  • Læs vejledningen fra Tabulex
  • Ind på Tabulex/Hesselgården
  • Log ind med din NEMID - lav din egen kode
  • Tjek stamkortet og indtast alle de oplysninger der ikke er skrevet ind.
  • Får du problemer med Tabulex er der mulighed for at kontakte support
  • Kontakt personalet hvis du har brug for hjælp eller blot er usikker på hvordan det hele fungerer.

Der er muligvis uforudsete situationer, der vil opstå - men lad os hjælpe hinanden med, at komme godt fra start og du/I er altid velkomne til at spørge.

Med venlig hilsen

Hanne Hvilsom & Sten Bjerregaard