Plads i Hesselgården

Hvad sker der, når mit barn har fået plads i Hesselgården

Information om Hesselgården.

Slagelse Kommune vil i afdelingen for dagtilbud sende tilbud om plads til Jeres barn og tilbuddet kan være til vuggestuen, børnehaven eller gæsteordningen i Hesselgården.

Hesselgården kan digitalt følge Jeres tilbud og tilkendegivelse om plads og derefter vil vi sende Jer et brev, hvor i det vil fremgå, hvilken afdeling og pædagoger der kan kontaktes, for aftale om besøg. Er I på nogen måde i tvivl, så kontakt os på telefon: 58 57 43 43.

Gæstebørnene er placeret i både Bøgetræerne og Trestensgården, vi placerer ud fra logistikken og eventuelle relationer børnene har dannet fra dagplejen.

Vuggestuebørnene placeres efter logistik, da Hesselgården ønsker at give Jeres barn og Jer som forældre, den bedste oplevelse af, at der er personale nok til at varetage opgaven.

Trestensgården har i øjeblikket to vuggestuegrupper og Bøgetræerne har en vuggestuegruppe.

Starter dit barn som 3-årig, modtager vi i Bøgetræerne, hvor dagplejen også har legestue. Dagplejen kommer hver onsdag og er enten på vuggestuens legeplads eller på en stue. Hver onsdag finder Torben sin guitar frem for at  spille og synge sammen med dagplejen, hvilket betyder, at børnene er i vante og kendte omgivelser, når de starter i børnehave.

Besøget som er aftalt i Hesselgården, vil indholdsmæssigt være, at pædagogen får informationer om Jeres barn og omvendt vil I få informationer om hverdagen, rutiner og Tabulex. I vil naturligvis blive vist rundt i Hesselgården eller Trestensgården.

Hesselgården ønsker, at Jeres barn og Jer forældre får en tryg og god oplevelse i Jeres tid i Hesselgården, så alle der er en del af Hesselgården får en oplevelse af, at indgå i et forpligtende fællesskab.

 

Siden er sidst opdateret 18. maj 2020